FIRESTONE

Firestone_Funda.jpg

Na temelju iskustva, tradiciju ,kvalitete i partnerskog odnosa u zadnjih 15g. tvrtka Firestone izabrala je tvrtku Funda d.o.o. kao glavnog distributera u RH i kao tvrtke koja je jedina licencirana za ugradnju EPDM geomembrana (link na certifikat).
 
Firestone je već više od 100 godina vodeća kompanija u tehnologiji proizvodnje Quality-(1).jpg
gume.  Nastavljajući ovu tradiciju, tvrtka Firestone Building Products postala je globalno vodeći proizvođač hidroizolacijskih sustava za krovne konstrukcije i hidrozolaciju tla. Tvrtka Firestone Building Products sastavni je dio grupacije Firestone Diversified Products LLC, koja je dio Bridgestone Americas Inc (BSAM).
BSAM je podružnica Bridgestone Corporation, najvećeg svjetskog proizvođača gume i gumenih obruča.

Tvrtka Firestone Building Products se obvezala da nastavlja s tradicijom kvalitete
u tehnologiji proizvodnje gume koju je utemeljio Harvey S. Firestone još 1900.
godine. Tvrtka u svojim EPDM proizvodnim pogonima smještenim u Sjevernoj Americi provodi strogu kontrolu kvalitete od odabira sirovine do testiranja gotovog proizvoda. Proizvodni procesi su certificirani prema standardima ISO 9001 i ISO 14001.

Nadalje, uz kvalitetne proizvode, Firestone pruža i profesionalnu podršku uključujući kontinuirano tehničko savjetovanje, teorijske i praktične prezentacije, tehničku podršku na licu mjesta i kontrolu kvalitete izvršenih ugradnji.

Do prve upotrebe Firestone gumenih folija došlo je pri izgradnji spremnika za navod­njavanje na području južne Španjolske prije gotovo četiri desetljeća. Danas, nakon što je prošlo nekoliko desetljeća od njena polaganja, gumena folija kontinuirano vrši svoju funkciju, dokazavši time da predstavlja pouzdano hidroizolacijsko rješenje za specijalizirane i zahtjevne projekte.

Tisuće aplikacija širom svijeta – od kojih mnoge u zahtjevnom okruženju dokaz su izuzetnog učinka Firestone EPDM geomembrane.


Kontakt

  •  Funda d.o.o.
  • Adresa:Bana Josipa Jelačića 45
  • Grad10 290, Zaprešić
  • Tel:+385 1 33 40 340
  • E-mail:info@funda.hr
Vrh stranice