O nama

Funda_Slika3.jpg

Tvrtka FUNDA d.o.o. iz Zaprešića specijalizirana je za distribuciju i ugradnju hidroizolacijskih i termoizolacijskih sustava na tržištima Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore. 1996 g. postajemo ekskluzivni dobavljač za Hrvatsku, Srbiju, BiH, Makedoniju i Crnu Goru tvrtke PROTAN A/S iz Norveške u čijem se proizvodnom programu nalaze visokokvalitetni hidroizolacijski sistemi na bazi PVC-a.

Aktivnosti kojima se bavimo: Hidroizolacija ravnih krova, hidroizolacija ravnog krova, sanacija podruma, sanacija terasa, zeleni krovovi, ravni krov, loggie, balkoni, zidovi garaža, bačvasti krovovi, izloženi krov, neprohodni krov, opterećeni krov, temeljna hidroizolacija, vertikalna hidroizolacija, hidroizolacija fleksibilnim premazima, polimercementnim premazima, sanacija starih bitumenskih krovova, injektiranje, drenaže, drenažni sustavi, lagune, lagune za tekuću gnojnicu, umjetna jezera, akumulacijska jezera, golf jezera, golf, kanali, Golf jezera, Rezervoari i kanali za navodnjavanje, Poljoprivredni bazeni i gnojnice, Bazeni za akvakulturu, Izgrađene močvare, Lagune za naselja, Rezervoari otpadnih voda, Rezervoari za umjetni snijeg, Hidroelektrični rezervoari i kanali, geotekstili, ugradnja HDPE folija, ugradnja i izvođenje PVC i TPO folija / membrana, termoizolacije - kamena vuna, XPS, EPS, rješenja za projektiranje krajobraza, rješenja za projektiranje zelenih gradova, modularni spremnici, modularne upojni blokovi, upojni blok, rešetkasti upojni blok, zeleni gradovi, stabilizacija kolnika, kolnici, vertiklani vrtovi, zeleni vertiklani zidovi, zelene stijene, tekuće hidroizolacije, PU hidroizolacije, ugradnja bitumenskih hidroizolacija, bitumenske hidroizolacije.

2010.g. postajemo ekskluzivni dobavljač i jedina licencirana tvrtka koja zastupa i ugrađuje EPDM geomembrane tvrtke Firestone za primjenu u velikim akumulacijskim jezerima, sanacijama kanala i nasipa, golf terena, gnojnicama i slično.
Kao tvrtka koja razmišlja o održivim rješenjima, uveli smo i novi program tvrtke Atlantis koji se sastoji od rješenja za održive zelene gradove, kolnike, drenažne sustave i ostale proizvode koji su specificiranu na našoj internet stranici. Tvrtku Atlantis zastupamo na području regije u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Specijalizacijom, tehničkom podrškom od idejnog rješenja do same ugradnje, našim klijentima nudimo rješenja za uspješnu primjenu novih i inovativnih proizvoda. Kao garancija buduće poslovne suradnje, posjedujemo certifikat ISO 9001:2000 koji dokazuje da je naš sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima iz norme i da je usklađen sa propisima za poslovne procese, rezultat su i mnogobrojna priznanja Hrvatske gospodarske komore.

Politika kvalitete treba biti shvaćena, primjenjiva i održavana na svim razinama tvrtke.


Politika kvalitete glasi:

1. U potpunosti udovoljiti zahtjevima naših korisnika ostvarivanjem usluga zahtijevane kvalitete, optimalnom cijenom te obavljanjem usluga na vrijeme.
2. Kontinuirano povećavati učinkovitost izvršavanja usluga smanjenjem troškova njihovog obavljanja te žalbi korisnika.
3. Zadržati sadašnju poziciju na domaćem tržištu.
4. Osigurati siguran rad i zadovoljstvo djelatnika.
5. Stalno unapređivati kvalitetu naših usluga pridržavajući se tehničkih standarda i normi, zakonskih propisa te zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2000.

 

Misija, Vizija i Strategija poduzeća


Misija...
Razvoj, projektiranje i izvedba optimalnih hidroizolacijskih sustava koji najbolje odgovaraju pojedinim problemima u području visokogradnje.

Vizija...
Kvalitetnim, odgovornim i predanim pristupom poslu razviti FUNDA d.o.o.:

- u vodeću tvrtku u djelatnosti hidroizolaterskih radova na području RH
- u tvrtku koja će imati značajni tržišni udio prodaje hidroizolacijskih materijala (RH, SR, CG, BiH i Makedonija)
- u dobro organiziranu tvrtku sa zadovoljnim i proaktivnim zaposlenicima
- u tvrtku prepoznatljivog imidža utemeljenog na kvaliteti, pouzdanosti i kreativnom pristupu
- u tvrtku koja će zbog kvalitete proizvoda i usluga postati "prvim izborom" investitora, projektanata i glavnih izvoditelja
 

Strategija...

Prespektiva internog procesa:

- razvijati, projektirati i primjenjivati hidroizolacijske sustave s optimalnim performansama
- razvijati ponudu novih hidroizolacijskih materijala i na taj način upotpuniti proizvodni program
- težiti inovaciji i unapređenju procesa izvedbe hidoizolaterskih radova

Perspektiva zaposlenika:

 stvarati kolektivni duh pripadnosti poduzeću i razvijati timski rad a pritom inzistirati na visokoj odgovornosti svakog pojedinog zaposlenika
- stvarati organizaciju zadovoljnih ljudi, koji poštuju jedni druge, s jasnim zadacima i kriterijima nagrađivanja pojedinih zaposlenika

Perspektiva klijenata (investitori, projektanti i glavni izvoditelji):

- ozbiljan pristup svakom pojedinom upitu, ponudi, izvedbi ugovorenog posla..., sa uvažavanjem potreba klijenata uz vlastite interese
- razvijati partnerske odnose sa klijentima i na temelju zadobivenog povjerenja postati prepoznatljiv i poželjan partner kojem svi vjeruju
- na temelju kvalitetne usluge i odnosa prema klijentima kontinuirano povećavati broj klijenata
 

Vrh stranice