coin-dollar map2

Vertikalni vrtovi

O usluzi

Atlantis Gro-Wall®  vertikalni sustav je modularan sa individualnim pristupom biljkama i može se neograničeno širiti i vertikalno i horizontalno. Gro-Wall® moduli dostupni su i jednostavni za održavanje, samim time omogućuju veliku kreativnost u projektiranju i dizajnu. Također, moduli su dizajnirani tako se kroz module može ugraditi i sustav za navodnjavanje sa programatorom ili se može direktno spojiti na vodnu instalaciju.

GroWall je prvi sustav vertikalnog vrta koji je moguće jednostavno ugraditi u bilo koji dio doma, reprezentativnog dijela polovnog ureda ili dijela trgovačkog centra. Mogućnost kupnje paketa sa svim potrebnim priborom za montažu sami ste u mogućnosti složiti svoj vlastiti vertikalni zid. Sastavljanje i montaža su jednostavni i slažu se poput lego kockica. Potrebno je izabrati kvalitetan supstrat, biljke koje želite na svom vrtu i uz redovito održavanje i kvalitetnu rasvjetu možete stvoriti zelenu oazu u svom domu.
Postoji mogućnost ugradnje jednostavnog sustava navodnjavanja.

Vertikalni vrt GroWall V4, Studio Babaloo Rijeka, dimenzija 2720mm x 3075mm. Izvođač: Floramy, Rijeka. Dizajn: Andrea Marinac

Naša vrijedna kolegica Andrea Marinac iz tvrtke Floramy iz Rijeke odradila je još jedan prekrasan projekt. U restoranu Ružmarin u Rijeci ugradila je sustav vertikalnog vrta GroWall 4 sa začinskim biljkama:

Restoran Ružmarin, Rijeka. Izvođač: Floramy, Rijeka. Dizajn: Andrea Marinac

U suradnji sa tvrtkom Pavetić d.o.o. iz Varaždina GroWall 4 sustav ugrađen je u Zološkom vrtu u Zagrebu:

Zološki vrt, Zagreb. Restoran u sklopu Zološkog vrta. Izvođač: Pavetić d.o.o. Varaždin. Dizajn: Zvonko Pavetić

Na Zagrebačkom Floraartu smo zajednički nastupili u suradnji sa Zagrebačkim Holdingom i izložili GroWall 3, prvu seriju sa getekstilnim vrečama. Osvojili smo prvu nagradu za dizajn.

Floraart 2012. Nagrada za najbolji detalj. Suradnja sa Zagrebačkim Holdingom.

U partnerskim odnosima sa našim klijentima, nudimo rješenja koja rezultiraju čišćim vodnim resursima i zelenijim urbanim područjima. Sustavi su dokazani brojnim referentnim projektima. 

Brošure

Vertikalni zeleni vrtovi
Preuzmi brošuru
GroWall verzija 4.5
Preuzmi brošuru
Ćelije za pristup teškim vozilima
Preuzmi brošuru
Povratak na vrh6ACreated using Figma