coin-dollar map2

O nama

Tvrtka FUNDA d.o.o. iz Zaprešića specijalizirana je za distribuciju, ugradnju hidroizolacijskih i termoizolacijskih sustava, energetsku obnovu, izgradnju i turizam.

Aktivnosti kojima se bavimo: Hidroizolacija ravnih krova, energetska obnova, izvođenje građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova, najam poslovnih prostora, turizam, hidroizolacija ravnog krova, sanacija podruma, sanacija terasa, zeleni krovovi, ravni krov, loggie, balkoni, zidovi garaža, bačvasti krovovi, izloženi krov, neprohodni krov, opterećeni krov, temeljna hidroizolacija, vertikalna hidroizolacija, hidroizolacija fleksibilnim premazima, polimercementnim premazima, sanacija starih bitumenskih krovova, injektiranje, drenaže, drenažni sustavi, lagune, lagune za tekuću gnojnicu, umjetna jezera, akumulacijska jezera, golf jezera, golf, kanali, Golf jezera, Rezervoari i kanali za navodnjavanje, Poljoprivredni bazeni i gnojnice, Bazeni za akvakulturu, Izgrađene močvare, Lagune za naselja, Rezervoari otpadnih voda, Rezervoari za umjetni snijeg, Hidroelektrični rezervoari i kanali, geotekstili, ugradnja HDPE folija, ugradnja i izvođenje PVC i TPO folija / membrana, termoizolacije – kamena vuna, XPS, EPS, vertikalni vrtovi, zeleni vertiklani zidovi, zelene stijene, tekuće hidroizolacije, PU hidroizolacije, ugradnja bitumenskih hidroizolacija, bitumenske hidroizolacije. Izgradnja trgovačkih centara, izgradnja trgovačko poslovnih prostora, izgradnja zgrada za stanovanje i najam.

2010.g. postajemo ekskluzivni dobavljač i jedina licencirana tvrtka koja zastupa i ugrađuje EPDM geomembrane tvrtke Firestone za primjenu u velikim akumulacijskim jezerima, sanacijama kanala i nasipa, golf terena, gnojnicama i slično.

Kao tvrtka koja razmišlja o održivim rješenjima, uveli smo i novi program tvrtke Atlantis koji se sastoji od rješenja vertikalne vrtove, zelene zidove, drenažne sustave i ostale proizvode koji su specificirani na našoj internet stranici. Tvrtku Atlantis zastupamo na području regije u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Specijalizacijom, tehničkom podrškom od idejnog rješenja do same ugradnje, našim klijentima nudimo rješenja za uspješnu primjenu novih i inovativnih proizvoda. Kao garancija buduće poslovne suradnje, posjedujemo certifikat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001 i SCC certifikat  koji dokazuju da je naš sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima normi i da je usklađen sa propisima za poslovne procese.

Politika kvalitete treba biti shvaćena, primjenjiva i održavana na svim razinama tvrtke.

Politika kvalitete glasi:

1. U potpunosti udovoljiti zahtjevima naših korisnika ostvarivanjem usluga zahtijevane kvalitete, optimalnom cijenom te obavljanjem usluga na vrijeme.
2. Kontinuirano povećavati učinkovitost izvršavanja usluga smanjenjem troškova njihovog obavljanja te žalbi korisnika.
3. Zadržati sadašnju poziciju na domaćem tržištu.
4. Osigurati siguran rad i zadovoljstvo djelatnika.
5. Stalno unapređivati kvalitetu naših usluga pridržavajući se tehničkih standarda i normi, zakonskih propisa te zahtjevima svih međunarodnih normi.

Krajem 2023. godine sa lokacije u centru Zaprešića na adresi Bana Josipa Jelačića 45 preselili smo se u industrijsku zonu u Zaprešiću na adresi Klake 6 gdje smo izgradili vlastitu halu sa skladišnim, proizvodnim i kancelarijskim prostorima. U novim poslovnim prostorima pokrenuli smo vlastitu proizvodnju poliamidnih elemenata koji se koriste na sustavima ravnih krovova. Prvi proizvod je nosač konstrukcije solarnih panela a drugi proizvod je nosač gromobranske žice na ravnim krovovima. Novi prostori omogućili su nam i proširenje djelatnosti te smo sada osim na usluge orjentirani na proizvodnju i razvoj elemenata koji se koriste na sustavima ravnih krovova te općenito u razvoj elemenata koji je potreban poduzećima koja se bave hidroizolacijskim sustavima.

Nova poslovna hala u Zaprešiću

Misija, vizija i Strategija poduzeća

 

Misija…

Razvoj, projektiranje i izvedba optimalnih hidroizolacijskih sustava koji najbolje odgovaraju pojedinim problemima u području visokogradnje.

Vizija…

Kvalitetnim, odgovornim i predanim pristupom poslu razviti FUNDA d.o.o.:

– u vodeću tvrtku u djelatnosti hidroizolaterskih radova na području RH
– u tvrtku koja će imati značajni tržišni udio prodaje hidroizolacijskih materijala (RH, SR, CG, BiH i Makedonija)
– u dobro organiziranu tvrtku sa zadovoljnim i proaktivnim zaposlenicima
– u tvrtku prepoznatljivog imidža utemeljenog na kvaliteti, pouzdanosti i kreativnom pristupu
– u tvrtku koja će zbog kvalitete proizvoda i usluga postati “prvim izborom” investitora, projektanata i glavnih izvoditelja

Strategija…

Prespektiva internog procesa:
– razvijati, projektirati i primjenjivati hidroizolacijske sustave s optimalnim performansama
– razvijati ponudu novih hidroizolacijskih materijala i na taj način upotpuniti proizvodni program
– težiti inovaciji i unapređenju procesa izvedbe hidoizolaterskih radova

Perspektiva zaposlenika:
– stvarati kolektivni duh pripadnosti poduzeću i razvijati timski rad a pritom inzistirati na visokoj odgovornosti svakog pojedinog zaposlenika
– stvarati organizaciju zadovoljnih ljudi, koji poštuju jedni druge, s jasnim zadacima i kriterijima nagrađivanja pojedinih zaposlenika

Perspektiva klijenata (investitori, projektanti i glavni izvoditelji):
– ozbiljan pristup svakom pojedinom upitu, ponudi, izvedbi ugovorenog posla…, sa uvažavanjem potreba klijenata uz vlastite interese
– razvijati partnerske odnose sa klijentima i na temelju zadobivenog povjerenja postati prepoznatljiv i poželjan partner kojem svi vjeruju
– na temelju kvalitetne usluge i odnosa prema klijentima kontinuirano povećavati broj klijenata

Povratak na vrh6ACreated using Figma