coin-dollar map2

Horizontalna drenaža zelenih krovnih površina i terasa

O usluzi

Originalna horizontalna drenaža

Nakon što je patentirana 1986 g., Flo Cell drenažna ćelija postala je mjerilo za podzemnu drenažu. Flo Cell drenažna ćelija je najrazvijeniji geokompozit za drenaže podzemnih objekata i pruža visoku kompresivnu snagu do 148,58 t/m2, lagane konstrukcije, lako se ugrađuje i smanjuje troškove u odnosu na klasične drenažne sustave. Multifunkcionalnost, izdržljivost, originalan dizajn pruža projektantima neograničenu mogućnost projektiranja.


Dugotrajnost

Atlantisove drenažne ćelije imaju iznimnu otpornost na podzemne agresivne elemente i imaju dug vijek trajanja. Materijali su proizvedeni od biranih recikliranih materijala uz strogu kontrolu kvalitete što garantira visokokvalitetan proizvod koji ukoliko se implementira u sustav i koristi prema pravilima struke neće propasti i neće doći do deformacija.
Efikasno upravljanje vodnim resursima

Flo Cell drenažna ćelija uklanja višak vode, zadržavajući savršen omjer vlage. Dizajn ćelije sa akomulacijskim čašicama alternativno može poslužiti i kao akumulaciona čašica za sustave zelenih krovova.
Mehanička zaštita hidroizolacijskih sustava u podzemnim građevinskim strukturama

Flo Cell drenažna ćelija u kombinaciji sa Atlantis visokokvalitetnim geotekstilom može poslužiti kao idealna mehanička zaštita za hidroizolacijske membrane i pružati ventiliraciju armirano betonaskih ploča što ublažuje pucanja izazvana temperaturnim devijacijama.

 

 

 

Brošure

Rješenja za projektiranje zelenih gradova
Preuzmi brošuru
Ćelije za pristup teškim vozilima
Preuzmi brošuru
Drenaža i rješenja za zelene krovove
Preuzmi brošuru
Povratak na vrh6ACreated using Figma