coin-dollar map2

Vertikalni vrtovi

O usluzi

Atlantis Gro-Wall®  vertikalni sustav je modularan sa individualnim pristupom biljkama i može se neograničeno širiti i vertikalno i horizontalno. Gro-Wall® moduli dostupni su i jednostavni za održavanje, samim time omogućuju veliku kreativnost u projektiranju i dizajnu. Također, moduli su dizajnirani tako se kroz module može ugraditi i sustav za navodnjavanje sa programatorom ili se može direktno spojiti na vodnu instalaciju.

GroWall je prvi sustav vertikalnog vrta koji je moguće jednostavno ugraditi u bilo koji dio doma, reprezentativnog dijela polovnog ureda ili dijela trgovačkog centra. Mogućnost kupnje paketa sa svim potrebnim priborom za montažu sami ste u mogućnosti složiti svoj vlastiti vertikalni zid. Sastavljanje i montaža su jednostavni i slažu se poput lego kockica. Potrebno je izabrati kvalitetan supstrat, biljke koje želite na svom vrtu i uz redovito održavanje i kvalitetnu rasvjetu možete stvoriti zelenu oazu u svom domu.
Postoji mogućnost ugradnje jednostavnog sustava navodnjavanja.

Vertikalni vrt GroWall V4, Studio Babaloo Rijeka, dimenzija 2720mm x 3075mm. Izvođač: Floramy, Rijeka. Dizajn: Andrea Marinac

Naša vrijedna kolegica Andrea Marinac iz tvrtke Floramy iz Rijeke odradila je još jedan prekrasan projekt. U restoranu Ružmarin u Rijeci ugradila je sustav vertikalnog vrta GroWall 4 sa začinskim biljkama:

Restoran Ružmarin, Rijeka. Izvođač: Floramy, Rijeka. Dizajn: Andrea Marinac

U suradnji sa tvrtkom Pavetić d.o.o. iz Varaždina GroWall 4 sustav ugrađen je u Zološkom vrtu u Zagrebu:

Zološki vrt, Zagreb. Restoran u sklopu Zološkog vrta. Izvođač: Pavetić d.o.o. Varaždin. Dizajn: Zvonko Pavetić

Na Zagrebačkom Floraartu smo zajednički nastupili u suradnji sa Zagrebačkim Holdingom i izložili GroWall 3, prvu seriju sa getekstilnim vrečama. Osvojili smo prvu nagradu za dizajn.

Floraart 2012. Nagrada za najbolji detalj. Suradnja sa Zagrebačkim Holdingom.

U partnerskim odnosima sa našim klijentima, nudimo rješenja koja rezultiraju čišćim vodnim resursima i zelenijim urbanim područjima. Sustavi su dokazani brojnim referentnim projektima. 

Brošure

Vertikalni zeleni vrtovi
Preuzmi brošuru
GroWall verzija 4.5
Preuzmi brošuru
Povratak na vrh6ACreated using Figma